Spel du kan tjäna pengar på

I teorin kan du tjäna pengar på alla spel där det går att spela om riktiga pengar. Men det är bara spel där din skicklighet kan påverka utgången som du har någon möjlighet att undvika att förlora lika mycket eller mer pengar än vad du satsade på.

Exempelvis gamla klassiska enarmade banditer är ett spel där om du fortsätter spela kommer du att förlora mer än du vinner. Man skulle kunna tro att det gäller gamla hederliga roulett, men där finns det en möjlighet att påverka utgången genom att ha en genomtänkt strategi. Det är dock en relativt osäker spelform och ingenting jag skulle rekommendera.

Pratar vi poker mot andra spelare ökar möjligheterna betydligt mer, men utgången beror mycket på vem du möter. Spelar du mot folk du känner väl ökar dina möjligheter om du vet vad du gör och kan teorin ordentligt, men spelar du mot helt okända kommer du har betydligt lägre chans att vinna.

Problemet med poker, särskilt med lägre insatser, är att det finns alldeles för många som inte spelar poker med skicklighet utan förlitar sig på tur. Vilket ibland fungerar och de kan få helt omöjliga kort på handen som gör att din skicklighet står sig slätt.

Där gäller det dock att du är långsiktig och inte bara ser spel för spel, utan anpassar din strategi till att vara uthållig.

Spel där du bara använder din skicklighet, som vilket e-sportspel som helst, ger dig betydligt större möjligheter att bli så skicklig att du kan tjäna mycket pengar – men tänk på att du måste träna en hel del. I slutänden kommer du att behöva väga hur mycket tid du måste lägga in för att tjäna en viss summa pengar och då är troligen e-sport inte rätt väg att gå.

Betting kräver i sig också en insats i att lära sig vad spelen går ut på och vilka faktorer som påverkar utgången, men där kan du kanske redan ha stora insikter genom vad du har gjort i livet i övrigt. Satsa i så fall på ett ämne du verkligen kan, eller är redo att lära dig ännu mer om.

Spel man kan tjäna pengar på finns det gott om, men det finns framför allt gott om förlorare som gör att det finns pengar att tjäna. Du vill inte vara en av de som förlorar mer pengar än vad du vinner / tjänar. Samtidigt är det viktigt att allt går rätt och riktigt till, och det absolut viktigaste är att ingen som spelar satsar mer pengar än vad han eller hon har råd att bli av med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait