Tjäna pengar på CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive är ett multiplayerspel som är nummer fyra i Counter-Strike serien. Det är ett så kallat First Person Shooter (FPS) där spelet helt enkelt går ut på att vinna mot ett motståndarlag. Tävlingarna kan gå till på ett antal olika sätt och det är ett av det mest spelade spelen på spelplattformen Steam.

Vad som utmärker CS:GO en hel del är möjligheten att som professionell spelare tjäna pengar. CS:GO har en av de största arenorna vad det gäller e-sport och de som ligger i toppen har tjänat flera miljoner i vinstpengar.

Undrar du vilka som ligger i topp kan du ta en titt på den här listan. Som synes är det Danmark som dominerar listan, och inte bara i toppen. Signaturen ”dupreeh” från Danmark som ligger på förstaplats har tjänat nästan 20 miljoner kronor (1,9 miljoner USD). Det är inte direkt småpengar …

Ska du hamna på den topplistan måste du dock träna ordentligt och det ligger måååånga timmars spelande bakom vinsterna. Men som vanligt, den som inte ger upp är oftast den som vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait