Investera vinsten

Även om det är frestande att antingen höja insatserna eller ta ut vinsten för att köpa en flaska god whisky, så finns det ett bättre sätt att hantera din vinst. Om du investerar vinsten kommer den jobba för dig.

Det finns flera sätt att investera vinsten. Den kanske vanligaste och enklaste att komma igång med är aktier. Precis som med spelen du spelar så gäller det att vara påläst och inte bara börja köpa aktier hej vilt. Du ska inte heller köpa aktier baserat på vad andra säger, utan du måste göra din hemläxa.

Sedan ska du också vara medveten om att det finns inga garantier vad det gäller aktier. Alla företag kan gå i konkurs och du kan förlora alla pengar, men det är relativt ovanligt om du satsar på storföretag som har funnits länge på börsen, har stabila finanser och en bra ledning.

Det finns gott om sajter som hjälper dig att tänka när det gäller att investera pengar, så börja läsa på och köp bara aktier du verkligen tror på och förstår själv.

Vad det gäller andra sätt att investera vinsten på så finns P2P lending, crypto, köpa fastigheter och ett stort antal andra sätt. Du kan hitta många alternativ till aktier om du söker på nätet, men det finns gott om halvskumma alternativ som definitivt kan få dig att förlora allt.

Ett sätt att balansera risken är att du delar upp vinsten i exempelvis tre delar. Ta en del till att investera i aktier, en del att investera i något annat och en tredjedel som du återför till bankrullen för att bli mer finansiellt motståndskraftig och för att kunna öka insatserna när det känns rätt.

Vad har du för tankar om att investera vinsten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait