Frukta förlust

Vad du än gör, oavsett om det gäller att investera dina pengar eller spela poker, så måste du alltid frukta förluster. Det är bara så du långsiktigt kan bygga en förmögenhet.

Betrakta alla pengar som om varje krona är lika viktig som den andra. Helst ska inga kronor lämna dina händer, men det är förstås omöjligt om du inte bor inneboende hos en väldigt rik moster. Men varje gång du spelar eller investerar så tänk på att en förlust innebär pengar som lämnar dig för att jobba för någon annan, och det vill du inte.

I slutänden är det förstås omöjligt att undvika förlust någon gång, men målet är att försöka undvika det så ofta som bara möjligt. Du ska aldrig satsa pengar på spel som handlar om tur, bara spel där du med din skicklighet och ditt tålamod kan undvika att förlora pengar. Målet för varje speltillfälle ska vara som minimum att du inte har förlorat. Även om du inte har vunnit några pengar kan du ändå stolt gå från speltillfället med en bibehållen bankrulle.

Dock ska du vara noga med att dra dig ur ett spel när du har upprepade förluster och är i en nedåtgående trend. Ibland är det bättre att ta en mindre förlust och undvika en större. Allt handlar om att långsiktigt undvika att förlora för mycket pengar.

Som du ser handlar spel inte bara om att kunna spela bra, utan också vara smart med dina pengar. Frukta därför förlust och kämpa hårt för att se till att dina pengar inte lämnar dina händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait